tiistai 15. tammikuuta 2013

hello! ^^

heippatirallaa. Sori että en ole kirjoittanut vähään aikana, mutta minulla on (muutama) hyvä syy.  Nyt kun alan miettimään kunnolla, niin päälimmäisin syy siihen että en ole kirjoittanut on se että on tapahtunut paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaljon asioita, tällä  kertaa ei kyllä mitään pahaa :). VAROITUS! tästä päivityksestä tulee pitkä. mistähän aloittaisin? haa,nyt tiedän.

Ensimmäinen ja varmaan parhain mitä lomalla on tapahtunut on prometeus leiri.
leirin teemana oli rakkaus,rohkeus,aika,kauneus ja viisaus ja leiri pisti oikeasti miettimään paaaaljon asioita. mutta niillä en aijo teitä sen enempää vaivata. leirillä opin sen että voin olla myös heikko ja pyytää APUA ihmisiltä ja " ole se muutos minkä itse haluat elämään"

Uusi vuosi oli paras pitkään aikaan, päätettiin nimittäin tyttöystäväni kanssa että on suvun aika kuulla TOTUUS. jännittää ihan hitosti, sillä osa suvusta ajattelee hiukan vanhoollisesti.

uuden vuoden tehtävät:
 1. kerro suvulle olevasi tyttöihinpäin.
 2. lue grimmin sadut. 
 3. katso kaikki poto leffat
 4. laskuvarjo hyppää
 5.  pääse koulusta hyvillä arvosanoilla
 6. julkaise video youtubessa
 7. lue raamattu
 8. käy rippi koulu ilman omaa tahtoasi ja selviä siitä
juu, jos joku mun protulainen ystävä lukee tätä ja ihmettelee 7 ja 8 kohtaa niin selityksen olen jo sanonut. tällä hetkellä fiilikset vähän sekavat sillä kello on kohta jo kaksi ja en ole nukkunut moneen yöhön kunnolla.

voisin alkaa pitää blogia videoilla, sillä kirjoittaminen tuottaa vaikeuksia.

voisin kyllä painua kohta nukkumaan, sillä asuntola valvojat voisivat suuttua.

rakkaudella tanska-tyttö1 kommentti:

 1. Ooo, olipa kiva kun päivitit pitkästä aikaa, ja kiva kuulla ettei ole tapahtunut pelkästään mitään huonoja asioita! Aikamoinen uudenvuoden lista kyllä, huh, laskuvarjohyppäystäkin ja kaikkea! Ja hei, kokeile ihmeessä tehdä videopostaus, luulisi että sellaisen tekeminen onnistuu ihan tavallisella kamerallakin? Jään odottelemaan mielenkiinnolla!

  -Wuz

  VastaaPoista