keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ajatuksia ystävyydestä

Tämä päivä on ollut täynnä vanhoihin ystäviin uudelleen tutustumisia ja asioiden anteeksiantoa. Joskus on vain pakko antaa anteeksi ihmisille joista ei oikeasti enään välittäisi sillä itse ainakaan en itse haluaisi kantaa kenellekkään kaunaa vuosia sitten tapahtuneista asioista. niinkuin ystäväni tossa eilen sanoi että ystävyys on kuin juurtumis reagtio ja toiseen jää tavallaan hyvällä tavalla koukkuun. kävin kesken koulupäivän facessa ja sain yhdeltä henkilöltä viestin jossa se pyysi anteeksi käytöstään. ystävät ovat minulle erittäin tärkeitä koska vain harva oikeasti haluaa olla tälläisen luuserin ystävä.
päivä ei ole ollut pelkästään positiivista sillä illalla juttelin vanhan koululaiseni kanssa ja hän kertoi (kun idioottina kysyin) että kaikki johon olin luottanut koulussamme olivat minua vastaan, mutta perjaatteessa minua ei haittaa koska..... en edes tiedä syytä.

tähän mennessä uudenvuoden lupaukseni joka oli ÄLÄ SÖSSI
 IHMISSUHTEITASI on onnistunut paremmin kun olisin odottanut.
minulle tärkeitä ihmisiä ovat neiti x, juha, tessa,netta, paula, iida, jenna, taru ja kaikki protu ihmiset. <3 kiitos siitä että olette jaksaneet minua.1 kommentti:

  1. Jätin sulle tonne oman blogini puolelle pienen haasteen, http://kana-chanin-blogi.blogspot.fi/2013/02/libster-blog.html

    VastaaPoista