lauantai 15. joulukuuta 2012

päivistä parhain tähän mennessä koko loman aikana

Tänään oli aika.... no tapahtumarikas päivä. Aamulla äiti tuli herättään mut ja toivotti hyvät päivät. Mietin hetken että mitä se selittää ja se sano et mun pitäisi lähtee koululle tekeen joku tehtävä.... mietin hetken että mitäs hittoa koska mulla on kuukauden sairasloma ,  mukaanlukien joululoma. sitten tajusin et äiti olikin vitsaillu ja kertoi päivän suunnitelmista johon kuului : Kiinalaiseen meno, kirppiksien kiertäminen Hämeenlinnassa ja joululahjojen osto.

Tänävuonna on tulossa hiukan erilainen joulu. Vietän jouluni tätini luona, josta on vain vähän matkaa kullan luo <3 Ostin kullalle kaulahuivin lahjaksi. Tänään tuli muutenkin paljon kulutettua rahaa kaupunkiin.

ostin tänään:
nahkatakki
maiharit
3 lastenkirjaa ( lahjaksi)
uusi koululaukku
sukset
luistimet
taulu
kaulakoru
kynttilä
6 elokuvaa
josta päästäänkin seuraavaan aiheeseen eli ystäväni haasteeseen. Omistan siis noin 100 elokuvaa ja ystäväni heitti minulle  haasteen jonka aijon toteuttaa kuukaudessa. elikkä haaste menee näin:  30 päivää aikaa katsoa sata elokuvaa ja antaa niistä arvostelu teille jotka satutte lukemaan tätä.

1 kommentti:

  1. Ohhoo, 100 leffaa kuukaudessa on jo aikamoinen haaste, kyllä siinä saa ainakin pari leffaa päivässä katsoa! :'D Teet kato joka päivän pääteeksi aina sellaisen merkinnän missä arvostelet lyhyesti kaikki ne leffat mitä päivän aikana ehdit katsoa. Jään mielenkiinnolla seuraamaan!

    VastaaPoista